vásárlási és szállítási feltételek

Kérjük, hogy megrendelés előtt, a Szerződési Feltételeket figyelmesen olvasd végig!

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák a HandbagbyAnna.hu webáruházában megtalálható termékek megvásárlásával kapcsolatosan a Feleket (ld. lejjebb) megillető egyes jogokat és kötelezettségeket, melyet a Felek elfogadnak.

A jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre.

Szerződést kötő Felek:

Eladó:

Lengyel Anna egyéni vállalkozó

Üzemeltető: Lengyel Anna egyéni vállalkozó

Székhely: 2890 Tata Gábor Áron u.20

Adószám: 57859415-1-31

Nyilvántartási szám: 56523920

Statisztikai számjel: 57859415-4791-231-11

Számlaszám: 11773401-01154896

Számlavezető pénzintézet: OTP Bank

E-mail: hello@handbagbyanna.hu

Weboldal: https://handbagbyanna.hu

Tárhely szolgáltató adatai: Tárhely.eu Kft.
web: www.tarhely.eu

Vevő:
a webáruház jelen szerződés szerinti felhasználója.
Eladó és Vevő a továbbiakban együttesen: Felek

Szerződés Tárgya:
A szerződés tárgya a HandbagbyAnna internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait a webáruház adott termékhez tartozó információs oldalai tartalmazzák, ahol a termékek jellemzői, ára, illetve színes fotóval szemléltetett leírása található.

Vásárlási feltételek:
A megrendelés elküldésével és annak a HandbagbyAnna webshop által e-mailben történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.5.) Kormányrendelet alapján, távollévők közötti szerződés jön létre az Eladó és a Vevő között az alábbi feltételek szerint:

a) A webáruházban a rendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges! Telefonon, faxon, levélben, vagy egyéb formában leadott rendeléseket az Eladónak nem áll módjában elfogadni.
b) A webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.
c) A webáruházban lehetséges regisztráció nélkül is vásárolni.
d) Az Eladót a Vevő által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, téves teljesítésért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.
e) A megrendelés megerősítésének visszaküldésével a Felek adásvételi szerződést kötnek egymással, melynek alapján az Eladó köteles a termék tulajdonát a Vevőre átruházni és a terméket a Vevő birtokába bocsátani, a Vevő pedig köteles a vételárat megfizetni és a terméket átvenni.
f) Az át nem vett csomag szállítási költségei a Vevőt terhelik, melyet szükség esetén az Eladó jogi úton érvényesíthet. Minden a Vevő által az Eladónak okozott kárt és az eljárás során keletkezett költségeket a Vevő köteles megfizetni.
g) Az Eladó jogosult a regisztráció során megadott adatokat telefonon, vagy e-mailben egyeztetni. Amennyiben az Eladó az adategyeztetés során azt a véleményt alakítja ki, hogy az adatok a valóságnak nem felelnek meg, vagy a Vevő nem szándékozik, illetve nem képes az általa megrendelt termék vételárának megfizetésére, vagy a termék átvételére, az Eladó jogosult a megrendelés teljesítését részben, vagy teljes egészében visszautasítani és a szerződéstől azonnali hatállyal elállni.
h) Az egyes termékekre szóló ajánlatok érvényesek, amíg a készlet tart.
i) Akciós áru esetében az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig tart.
j) Az egyedi (pl monogramozott termékek), vagy a webshopon nem elérhető előrendelt termékek elkészülési ideje minden esetben személyes megbeszélés tárgyát képezi!

Elállás joga:
A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli. Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd: A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR)

Elállási jog gyakorlásának menete:
Amennyiben elállási jogoddal kívánsz élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheted meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogodat a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül teheted meg. Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 nap beszámításakor. A levelet ajánlott, tértivevényes levélként add fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttasd vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldd vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli! A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk. Korm.r.29.§ esetében – különös tekintettel § a) és d) – a fogyasztó elállási jogával nem élhet, ha rendelését jelen weboldalon leadta, Eladó időben és tartalomban pontosan a rendelésnek megfelelő tételeket kiszállította, de Vevő azt mégsem kívánja átvenni.
Másfelől, a Vevőt nem illeti meg az elállás joga olyan termékeknél, melyek kifejezetten az ő igényeire (egyedileg tervezve, és/vagy monogramozva) készültek.
A kormányrendelet ezesetben – a helyes teljesítésre tekintettel – nem kötelezi az Eladót sem a termékek visszaszállítására, sem a díjak visszafizetésére.

Garancia: A HandbagbyAnna webshopban található termékekre rendeltetésszerű használat mellett a hatályos jogszabályban leírtak vonatkoznak. Amennyiben problémád merül fel a termék minőségével kapcsolatban, úgy kérjük, hogy az INFO menüpont alatt található elérhetőségeinken keress minket, készséggel állunk rendelkezésedre. Garanciaigényedet számla birtokában érvényesítheted.

Egyéb:
A HandbagbyAnna webshop üzemeltetője mindent megtesz azért, hogy a közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
Az üzemeltető fenntartja a https://handbagbyanna.hu oldalán közzétett árak változtatásának jogát azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
Az üzemeltető a már megrendelt termékek vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha a weboldalon megjelenő ár adatbeviteli hiba miatt eltér a forgalmazói árlistában foglaltaktól.
Az üzemeltető gondoskodik arról, hogy az webáruházában forgalmazott termékek megfeleljenek a hatályos jogszabályokban előírt tájékoztatási és csomagolási előírásoknak. Az Eladó gondoskodik arról, hogy a Vásárló a megrendelt termék rendeltetésszerű használathoz, a felhasználáshoz szükséges tájékoztatást megkapja.
Az üzemeltető minden vásárlásról a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelő számlát állít ki, mely tartalmazza – amennyiben van – a kiszállítás költségét is.

Rendelés menete
1.) Webáruházunkban regisztrálás nélkül vásárolhatsz
2.) A vásárolni kívánt terméke(ke)t a termék adatlap alatt található “megrendelem” gombra kattintva rendelheted meg.
3.) A rendelés véglegesítéséhez:
3.1.) Ki kell tölteni az űrlapon szereplő adatokat. (esetleges adatbeviteli hibák javítására a MEGRENDELÉS gomb megnyomása előtt van lehetőség) Külföldre szállítás esetén az Eladó tájékoztatja és kötelezi a Vevőt a feltüntetett és tényleges ár közötti különbözet megfizetésre.
3.2.) Figyelmesen olvasd el, értelmezd és fogadd el az általános szerződési feltételeket, valamit a szállításra és garanciára vonatkozó vásárlási feltételeket!
4.) Fizetés: a fizetés minden esetben előreutalással történik.
4.1) a megrendelés elküldése után a visszaigazoló e-mail-ben található bankszámlaszámra kell a megrendelt termék(ek) szállítási költséggel növelt ellenértékét kiegyenlíteni. A szállítás csak a megrendelt termék(ek) szállítási költséggel növelt ellenértékének bankszámlánkra való beérkezése után lesz elindítva! Kérjük vedd figyelembe, hogy az átutalást legkésőbb a rendelés leadásától számított 3 munkanapon belül el kell indítanod. Ellenkező esetben az Eladó törölheti a rendelésed, amelyről a Vevőt írásban tájékoztatja.
5.) Megrendelés után a rendszerünk automatikusan küld egy e-mailt, amiben jelzi, hogy rendelésedet rögzítettük.
6.) Rendelésed fontos státuszváltozásairól informálunk. pl.: szállítás megkezdése, készlethiány
7.) FIGYELEM: A szállítást olyan helyre kérd, ahol mindig tartózkodik valaki, aki tud a csomag érkezéséről.
A szállítási díjat is tartalmazó számlát elektronikus úton küldjük, a rendeléskor megadott e-mail címedre.
Ügyelj az adatok pontos megadására, hogy a rendelésfelvétel, kiszállítás zökkenőmentesen történhessen. A pontatlanul vagy hiányosan leadott rendelési adatokért a megrendelő vállalja a felelősséget.
8.) Szállítás: A csomagod feladása a fizetéstől számított 1-3 munkanap alatt történik meg. Ha ettől eltérünk, jelezzük számodra.

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
A rögzített megrendelések feldolgozása munkanapokon 10:00-tól 15:00-ig történik.
Rendelésedre a legegyszerűbb módon a rendelési számmal hivatkozhatsz.
Megrendeléseddel kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhetsz. Hibásan leadott rendelés korrigálásához kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

A megrendelés az automatikus igazoló e-mail megérkezése, illetve ügyfélszolgálatunk írásbeli visszaigazolása után tekinthető véglegesnek. A megkötött szerződés a távollévők között kötött szerződésnek minősül. A szerződést nem iktatjuk, de a megrendelő adatait és a hozzá tartozó megrendelt termékeket nyilvántartjuk. A szerződéskötés a weboldalon magyar nyelven elérhető el, kérésre angol nyelven is rendelkezésre bocsátjuk.

Az Üzemeltetőt nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza a HandbagbyAnna weboldal és webshop akadálytalan működését és a vásárlást.

További felvilágosítás:
Az Üzemeltető rendelkezésedre áll minden adatvédelemmel és az adatok használata során felmerülő egyéb kérdéssel kapcsolatban is. Elérhetőségeinket az “INFO” menüpont alatt tekintheted meg.

Jelen szerződés 2021. 10.01-től érvényes változtatásig/visszavonásig.